Fotbalistul echipei FC Viitorul, Rivaldinho, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 3-1, că golul marcat de colegul său Cosmin Matei poate fi reuşita sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cei de la CFR Cluj sunt printre cei mai buni din România. A fost un meci foarte greu, dar echipa noastră a jucat foarte bine. Ei sunt foarte puternici, o echipă foarte, foarte bună. Cred că nici pentru ei n-a fost uşor să joace împotriva Viitorului. A fost un meci frumos. Sunt fericit nu pentru că am marcat, ci pentru echipă, că a făcut un meci foarte bun. E bine că nu a dat penalti arbitrul, pentru că Matei a dat un gol extraordinar, poate fi golul sezonului”, a spus Rivaldinho la Digi Sport.

Cosmin Matei a declarat, tot la Digi Sport, că victoria este unamuncită. “A fost un meci foarte greu. O victorie muncită. Sper să avem continuitate în rezultate. Cei de la CFR Cluj sunt o echipă bună puternică, probabil că oboseala şi-a spus cuvântul după meciul cu Celtic”, a afirmat Matei.

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa CFR Cluj, în etapa a XII-a a Ligii I. Cele două echipe au acelaşi număr de puncte în clasament, 24, fiind departajate doar de golaveraj: CFR Cluj - locul 1, 24 de puncte, golaveraj 18, FC Viitorul – locul 2, 24 de puncte, golaveraj 14.

Au marcat Peteleu ’27 (autogol), Matei ’36 şi Rivaldinho ’57 pentru gazde, respectiv Culio ’76 (penalti) pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.