Fostul tenismen olandez Richard Krajicek, directorul turneului de la Rotterdam, competiţie pe care Roger Federer a câştigat-o de trei ori, susţine că tot ce este legat de tenis în cazul jucătorului elveţian este decis de preparatorul fizic Pierre Paganini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Paganini are ultimul cuvânt cu privire la programul lui Federer. El îi spune <joacă asta, fă asta>. Toţi vorbesc de Roger şi Mirka, dar la final contează ce crede Paganini. Roger e de 20 de ani în top fără accidnetări şi mai poate juca unul, doi, trei, patru ani incă, nu ştiu când se va retrage", a declarat fostul câştigător al turneului de la Wimbledon din 1996, pentru tennisworlditalia.com.

Krajicek a făcut aceste afirmaţii după ce Michael Luevano, directorul turneului Master 1000 de la Shanghai, afirmase că soţia lui Federer, Mirka, a avut un rol fundamental în succesul fostului lider ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.