Jucătorul echipei AC Milan, Ricardo Rodriguez, a afirmat, joi seară, că CS Universitatea Craiova este o formaţie foarte bună, dar speră că gruparea milaneză va reuşi să se impună şi în manşa secundă din turul trei preliminar al Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am ieşit bine, am reuşit să câştigăm, e minunat. Craiova este o echipă foarte bună, felicitări. Am şutat foarte tare la gol, am lovit tare. Mai este încă un meci, dar sper că vom juca mai bine şi ne vom califica. Stadionul sigur va fi plin şi sper că fanii ne vor susţine", a spus Rodriguez la Digisport.

Formaţia CS Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, pe teren propriu, de echipa AC Milan, scor 1-0 (1-0), în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pentru CS Universitatea Craiova acesta a fost meciul de debut în cupele europene.

Golul a fost marcat de Ricardo Rodriguez, în mintul 44, din lovitură liberă.

Returul este programat la Milano, la 3 august, de la ora 21.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.