AZ Alkmaar a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Heerenven, în etapa a III-a a campionatului olandez de fotbal,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Veerman '11 / Pavlidis '14, Witry '50, Wit '88.

Alkmaar a obţinut, astfel, prima victorie în campionat în acest sezon şi ocupă locul 11 în clasament, cu trei puncte. Heerenven este pe locul 5, cu şase puncte. PSV conduce în clasament, cu nouă puncte.

Tot duminică, Jablonec a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), de Sigma Olomouc, în etapa a VI-a a campionatului ceh de fotbal.

După acest eşec, Jablonec ocupă locul 13, cu cinci puncte. Lider este Sparta Praga, cu 16 puncte.

În Danemarca, Randers a pierdut, tot în deplasare, cu 1-2 (0-1), în faţa formaţiei Silkeborg, în etapa a VII-a a campionatului danez.

Randers ocupă locul 3, cu 14 puncte, la trei puncte de liderul FC Copenhaga.

Alkmaar, Jablonec şi Randers sunt adversarele formaţiei CFR Cluj în Grupa D a  Conference League, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Istanbul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.