Stadioanele de fotbal din Belgia îşi deschid progresiv porţile pentru public, începând de vineri, odată cu startul etapei a cincea a Pro League, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De două săptămâni, fiecare club, în colaborare cu autorităţile locale, a lucrat pentru a pune în practică prevederile protocolului sanitar strict valabil la nivel naţional.

Vineri seară, suporterii echipei Eupen vor fi primii care revin în tribune, la meciul cu Gent. Limita de spectatori este 1.600, în condiţiile în care stadionul are o capacitate de 8.300 de locuri.

Duminică, la partida cu Cercle Bruges, Anderlecht Bruxelles se aşteaptă ca în tribune să fie aproximativ 6.300 de spectatori, o treime din capacitatea stadionului.

Fiecare club trebuie să îşi adapteze în acest fel numărul de spectatori, pentru ca stadioanele să fie ocupate la o treime din capacitatea normală.

Toţi spectatorii trebuie să poarte măşti de protecţie.

Belgia se numără printre ţările europene afectate cel mai mult de coronavirus, înregistrând până acum aproximativ 10.000 de decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.