Sprintera americană Sha’Carri Richardson a fost testată pozitiv cu canabis şi probabil va rata Jocurile Olimpice de la Tokyo, susţine Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportiva ar fi fost găsită dopată după  un test făcut la selecţiile SUA, luna trecută, la care Richardson a câştigat proba de 100 m. Testarea pozitivă la selecţii ar însemna că toate rezultatele sportivei la reuniunea respectivă vor fi anulate.

Potrivit unei surse, Jenna Prandini, care s-a clasat pe locul patru în proba respectivă, ar fi fost deja abordată de autorităţile sportive pentru a concura pentru SUA la 100 m, la Tokyo.

Joi seară, Richardson a postat următorul mesaj pe Twitter: “Sunt om”.

Sportiva în vârstă de 21 de ani urma să participe în acest weekend la etapa de Diamond League de la Stockholm, dar nu este pe lista oficială a participanţilor, de pe site-ul concursului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.