CSA Steaua va retrage numărul 7 purtat de Marius Lăcătuş în cadrul festivităţilor care au loc, miercuri, cu prilejul inaugurării noului stadion din Bulevardul Ghencea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să le mulţumesc celor care au luat această decizie. Sunt sigur că nu a fost o decizie uşoară, este o responsabilitate enormă pe care şi-au luat-o şi sper ca acest lucru să nu lase loc de foarte multe discuţii, pentru că jucătorii care sunt în prezent la Steaua şi cei care vor veni la Steaua în viitor să ajungă şi ei în situaţia în care să câştige atâtea trofee, încât să pună un pic de presiune pe conducerea clubului şi să le retragă şi lor tricourile datorită performanţelor pe care le-au făcut.. Stadionul este foarte frumos, dar eu nu pot să uit vechiul stadion, sunt nostalgic, probabil. Dar acest stadion este foarte, foarte frumos. Să sperăm că echipa actuală va reuşi rezultate foarte bune şi să ajungă cât mai curând în Liga I şi arena să fie plină, pentru că sunt sigur că suporterii stelişti vor fi alături de echipă", a declarat Lăcătuş, la Stadionul Steaua, la microfonul DigiSport.

Miodrag Belodedici nu este, însă, de acord cu retragrea numărului 7 purtat de Lăcătuş.

"Nu ştiu, m-am gândit... De ce să i se retragă numărul 7? Eu dacă eram tânăr şi veneam la Steaua să joc şi dacă se întâmpla să port numărul 7 al lui Lăcătuş, aveam o responsabilitate foarte mare şi grea şi mi-ar fi plăcut foarte mult să joc cu numărul 7 pe care l-a purtat Lăcătuş. Nu, nu ştiu, nu văd... Dacă au hotărât aşa... Numărul 7 trebuie să se vadă pe teren tot timpul. Spectatorii şi galeria când văd numărul 7 să-şi aducă aminte de Lăcătuş", a spus Belodedici.

Nici Ladislau Boloni nu este de acord cu această decizie: "Pot să fiu sincer? Mie nu-mi place deloc. (<Nici mie nu-mi place>, l-a completat Belodedici - n.r.) Lăcă rămâne pentru mine un băiat cu un suflet imens, un prieten, mai mult decât un prieten, iubeam curajul lui, obrăznicia lui, chiar provocam obrăznicia lui. Chiar i-am spus şi lui că retragerea tricoului eu nu o simpatizez deloc. Mie nu-mi spune mare lucru."

"Eu când am primit tricoul cu numărul 6 de la Costică Ştefănescu a fost ceva incredibil", a adăugat Belo. 

Tot cu prilejul inaugurării, CSA Steaua va sărbători 35 de ani de când echipa antrenată de Emeric Ienei a câştigat Liga Campionilor, la 7 mai 1986, după 2-0 la loviturile de departajare, în finala disputată, la Sevilla, cu FC Barcelona.

De la ora 19.15, este programat meciul amical CSA Steaua - OFK Belgrad, care va marca inaugurarea oficială a Stadionului Steaua.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.