Reprezentanţi si naţionalelor Italiei şi Olandei au vizitat, miercuri, cimitirul din Bergamo, pentru a le aduce un omagiu victimelor coronavirusului, relatează Football Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două selecţionate se întâlnesc în această seară, pe stadionul din Bergamo, în Liga Naţiunilor. Această arenă a fost aleasă pentru a găzdui meciul ca omagiu pentru oraşul lovit cel mai puternic de Covid-19 în Italia.

Reprezentanţii celor două selecţionate au depus flori pentru victimele coronavirusului. Alături de ei s-au aflat preşedintele clubului Atalanta, Antonio Percassi, şi primarul Giorgio Gori.

La partida din Liga Naţiunilor, o parte a stadionului va fi acoperită cu un uriaş drapel al Italiei. La meci au fost invitaţi 243 de primari ai localităţilor lovite cel mai mult de pandemie, precum şi angajaţi din sistemul sanitar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.