Rennes, adversara formaţiei CFR Cluj în Liga Europa, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), pe Toulouse, în etapa a XI-a a Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Niang '3 şi Hunou '6 au ridicat repede scorul la 2-0 pentru gazde. Oaspeţii au egalat, prin reuşitele lui Dossevi '41 şi a lui Gradel '84. Gboho a adus victoria bretonilor, în minutul 90+1.

Rennes câştigase ultima dată un meci la 25 august, scor 2-0, în depalsare, cu Strasbourg, în etapa a III-a a campionatului. De atunci, formaţia franceză a înregistrat patru rezultate de egalitate şi şase înfrângeri (patru consecutive), ultima cu CFR Cluj, scor 0-1, joi, acasă, în etapa a III-a a Grupei E a Ligii Europa.

Adversara ardelenilor este acum pe locul 8 în clasamentul Ligue 1, cu 15 puncte, iar Toulouse este pe locul 17, cu 12 puncte. Lider este PSG, cu 24 de puncte din zece meciuri.

Meciul CFR Cluj - Renens va avea loc la 7 noiembrie, în etapa a IV-a a fazei grupelor Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.