Duminică, în cantonamentul de la Würzburg, Germania, a avut loc un moment deosebit de emoţionant pentru echipa naţională de fotbal a României, înainte de meciul decisiv cu Slovacia, informează frf.ro,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să îşi reîntâlnească familiile şi să petreacă câteva ore preţioase alături de cei dragi.

Selecţionerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială. Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soţiile, prietenele, copiii şi părinţii acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrăţişeze şi să-i încurajeze.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Această întâlnire a fost planificată încă dinainte ca echipa naţională să ajungă în Germania. Momentele petrecute de tricolori alături de cei dragi au fost nepreţuite, emoţiile fiind vizibile pe chipurile tuturor celor prezenţi. Lacrimi de bucurie, îmbrăţişări strânse şi zâmbete largi au caracterizat această după-amiază deosebită, scrie frf.ro.

Gheorghe Hagi şi soţia sa Marinela au venit la Ianis, alături de soţia acestuia, Elena.

Denis Alibec a fost vizitat de mama sa, în timp ce Florin Niţă a beneficiat de întânirea cu copiii săi.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.