Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat joi seară, după eliminarea din Conference League a celor trei reprezentante ale României, că situaţia nu este uşoară şi că el încearcă să-şi îmbărbăteze jucătorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Le-am spus jucătorilor că nu va fi un meci uşor. Nici noi nu aveam soluţiile să desfacem un joc ca acesta din seara asta. Nu este un motiv să nu încercăm să câştigăm. Am avut 2-3 şanse bune, nu am reuşit să marcăm. Nu mai are rost să discutăm acum. Vom face o analiză. Avem probleme de lot, urmează un meci în Liga 1, eu acum trebuie să încerc să creez un nucleu, să încerc să-i îmbărbătez, să facă tot ceea ce se poate pentru a câştiga un meci. O să încerc în seara asta să stau de vorbă cu jucătorii şi să încerc să-i aduc la un nivel să ne putem bate cu orice echipă. Încerc să-i calmez, să-i fac să vadă că s-a terminat. Toţi suntem dezamăgiţi, trebuie să lucrăm mai mult, să facem o analiză şi să facem mai bine la anul. Nu e uşor într-o singură zi să-ţi iasă trei echipe din cupele europene. Avem de muncă, în momentul când vom avea spectatori în tribună va fi cu totul altceva”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a fost eliminată, joi seară, de echipa albaneză Laci, în turul doi preliminar al Conference League. Manşa secundă disputată la Craiova s-a încheiat 0-0, iar echipa din Albania s-a calificat în runda următoare datorită victoriei din tur, scor 1-0.

Joi au fost eliminate din Conference League şi celelalte două reprezentante ale României, FCSB şi Sepsi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.