Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 1-3, că este puţin dezamăgit de reacţia pe care au avut-o jucătorii săi în repriza a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Victorie meritată pentru cei de la Sepsi. rPima repriză ne dăm gol singuri... Revenim, marcăm. Dar atitudinea din repriza a doua, după accidentarea lui Marius Constantin, a dat totul peste cap. Am pierdut total mijlocul terenmului şi am primit două goluri. Sunt optimist. Sunt puţin dezamăgit de reacţia jucătorilor în repriza a doua. Mai ales jucătorii care au intrat de pe bancă. Fiecare jucător a încercat să aibă acţiuni individuale. Vom lupta până la capăt. Nu există nicio tensiune între mine şi patronul echipei”, a spus Reghecampf la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat Luckassen ‘1 şi Achahbar ’54, ’61 pentru gazde, respectiv Koljic ‘8 pentru oaspeţi.

Koljic a înscris golul din minutul 8 cu braţul, însă reuşita a fost validată de centralul Iulian Călin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.