Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seară, că pentru el meciul cu ACSO Filiaşi nu a contat foarte mult, avend în vedere diferenţa de valoare. El a menţionat că s-a enervat “pentru tot campionatul” la confruntarea din Liga 1 cu FCSB, scor 2-3, la care oltenii au ratat mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mai avem un pas, mai avem semifinala. Am întâlnit o echipă mult inferioară nouă, din toate punctele de vedere. În unele momente am intrat şi noi în jocul ăsta haotic, dar se întâmplă. Sunt fericit că ne-am calificat şi trebuie să ne concentrăm pe următoarele meciuri pe care le avem în campionat. M-am enervat pentru tot campionatul la meciul cu FCSB, s-a ratat foarte mult. Nici n-a contat foarte mult pentru mine meciul din seara aceasta, important era să ne calificăm. Diferenţa era foarte mare, ceea ce este normal”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturi de echipa de liga a treia ACSO Filiaşi, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Koljic ’24, Ivan ’29 şi Gustavo ’63.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.