Antrenorul CS Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că ia în serios partida cu Dinamo, în ciuda problemelor de la gruparea bucureşteană, şi le cere jucătorilor să procedeze în acelaşi fel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E un derbi, un meci important pentru noi, indiferent de situaţia celor de la Dinamo pe noi ne interesează numai victoria. Trebuie să abordăm meciul numai într-un mod foarte serios. Venim după un meci pierdut împotriva celor de la CFR, situaţia noastră din clasament nu este una bună. Nu vrem să mai facem paşi greşiţi, de aceea am discutat cu toţi jucătorii, am dat la o parte meciului de cupă, calificarea în optimile Cupei româniei şi eu cred că mâine seară vor avea o evoluţie bună şi vor reuşi să câştige cele trei puncte. Întotdeauna meciurile cu Dinamo vor fi derbiuri. Dinamo este o echipă de tradiţie, una dintre cele mai importante din fotbalul românesc. Împreună cu FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, bineînţeles să nu-i omitem şi pe cei de la Rapid, sunt echipe cu tradiţie foarte bogată. Ceea ce se întâmplă la ei în momentul de faţă nu ne interesează, probabil că în următoarea perioadă îşi vor rezolva problemele. Indiferent de ce spunem noi şi de ce se întâmplă în momentul de faţă, Dinamo rămâne o echipă importantă. Nu avem probleme de lot, câteva probleme au fost cu Koljici după meciul din cupă. Mai sunt câţiva jucători cu probleme de sănătate, dar sperăm ca până mâine să avem tot lotul valid. Nu mă intresează ce a făcut Dinamo în trecut, eu vă spun că vom avea un meci foarte greu, eu iau în serios partida de mâine seară şi nu este de glumit. Întotdeauna se întâmplă ca o echipă să vină după o partidă dificilă şi să facă un meci mare. Jucătorii noştrii trebuie să fie pregătitţi, nu trebuie să se gândească la faptul că Dinamo are problme în momentul de faţă, că nu au câştigat. Dinamo este Dinamo şi au jucători care pot face diferenţe în orice moment. Un meci Universitatea Craiova - Dinamo este diferit de alte meciuri. Vreau concentraree maximă, vreau ca echipa să joace frumos, să domine meciul de mâine seară din toate punctele de vedere şi pe lucrul acesta am pus foarte mult accent în ultimele zile. Vreau ca jucătorii care vor intra mâine să fie foarte serioşi şi foarte concentraţi pentru meciul cu Dinamo. Partidele care par abordabile sunt cele mai grele pentru mine, pentru că trebuie să aducem jucătorii la un nivel de concentrare ridicat, trebuie să-i facem să înţeleagă că meciurile care par uşoare nu sunt uşoare.  Pentru mine este o muncă dublă, pentru că informaţiile care vin din media, gen că jucăm cu echipe abordabile, de multe ori jucătorii înţeleg greşit acest mesaj. Nu ştiu cine va fi căpitan, vom vedea. Nu mi-aş dori ca Dinamo să iasă de pe harta fotbalului românesc sau să aibă probleme foarte grave. Cred că sunt destui oameni care iubesc acest club şi cred că tradiţia şi istoria acestui club merită ca oamenii să vină şi să ajute", a declarat Reghecampf, dumincă, într-o conferinţă de presă.

Meciul CS Universitatea Craiova - Dinamo va avea loc luni, de la ora 21.00, în etapa a X-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.