Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Dunărea Călăraşi este foarte important pentru Dinamo şi trebuie tratat cu maximă seriozitate. La meciul de luni, din etapa a XII-a a Ligii I, căpitanul dinamoviştilor va fi portarul Jaime Penedo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toate meciurile sunt importante, indiferent cu cine jucăm, pe noi ne interesează cele trei puncte. Echipa Dunărea este foarte periculoasă pe contraatac, ese o echipă surpriză pentru campionatul nostru. Trebuie să tratăm cu seriozitate acest meci. Sunt foarte optimist că ne vom califica în play-off. Am fost surprins de băieţi la antrenamente, am pus multe lucruri la punct, trebuie să fim mai organizaţi în apărare, s-au luat multe goluri şi la asta am lucrat. Jucătorii trebuie să muncească, la iarnă sau mai devreme, voi trage linie.  Penedo va fi mâine căpitan, nu Grozav. Nistor e suspendat, el merita să fie căpitan. El trebuie să fie un exemplu şi în teren şi în afara lui. A prelungit contractul, trebuie să se concentreze pe jocul nostru, să uite ce s-a întâmplat.  Dinamo are cel mai bun lot din prima ligă, o să vedeţi. M-a sunat lumea că am lot slab, dar eu cred că am jucători cu multe calităţi", a declarat Rednic.

Meciul Dinamo - Dunărea Călăraşi, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, va avea loc, luni, de la ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.