Tehnicianul Mircea Rednic a declarat că Mouscron a făcut cel mai bun meci de când a preluat echipa, sâmbătă seară, şi nu merita să piardă cu Oostende, scor 1-2, în etapa a XXVI-a a campionatului Belgiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Joci bine, domini o echipă bună, ţi-ai creat ocazii şi nu iei niciun punct. Sunt foarte trist, dar uneori fotbalul nu este corect. Mai sunt patru meciuri şi trebuie să dăm totul. Am făcut cel mai bun meci de când am preluat echipa şi acest lucru îmi dă speranţe Trebuie să lucrăm la psihicul jucătorilor, să nu se relaxeze. Jucătorii mei au fost dezamăgiţi. Au dat totul. Nu este uşor să domini o echipă ca Oostende. Şi apoi să vezi cum punctele îţi fug pe sub nas. Mouscron nu merita să piardă", a declarat Rednic, conform presei belgiene.

Echipa Mouscron, antrenată de Mircea Rednic, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Oostende, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului belgian.

Fundaşul Cristian Manea nu a fost convocat pentru acest meci la Mouscron.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Dimata '34 şi Rozehnal '89, în timp ce pentru gazde a înscris Matulevicius, în minutul 23.

În urma acestei înfrângeri, Mouscron a rămas pe ultimul loc în clasament, cu 18 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.