Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Dinamo vrea să continue seria de rezultate bune şi la meciul cu FC Botoşani, deoarece obiectivul echipei este să termine pe primul loc în play-out.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un meci important, venim după o victorie cu Iaşiul. Obiectivul nostru e să terminăm pe primul loc în play-out. Nu ştiu dacă e o revanşă de luat, dar vreau să continuăm cu rezultate bune. Pe mine mă interesează ca jucătorii mai puţin folosiţi să aibă jocuri şi mâine vor fi trei jucători în echipă. Pe Montini vreau să-l trezesc puţin, se gândea mai mult la plecare decât la echipă. Voi folosi sistemul de rotaţie la portar, dar şi la atacant, aşa mi se pare corect", a declarat Rednic.

Antrenorul a mai spus că în Liga I ar fi corect un sistem ca în Belgia, în care echipele din play-out pot lupta pentru un loc de Liga Europa. "Ar fi fost corect un sistem ca în Belgia, cu o echipă care să se califice în Liga Europa, mi-e teamă că cu cât înaintăm să nu fie echipe care îşi trimit jucătorii mai repede în vacanţă. Acum în play-off sunt echipe care şi-au dat viaţa pe teren până acolo şi apoi flori, muzică, kurtocs-kalacs, vin fiert şi toată lumea e fericită. Altfel era dacă era Dinamo în play-off.  Noi le dăm mai o primă, mai un program mai bun, mai o ciorbă de burtă, mai un grătar", a spus tehnicianul dinamovist.

Portarul Vlad Muţiu crede că Dinamo are de luat o mică revanşă cuFC Botoşani. "Va fi o partidă dificilă, FC Botoşani este o echipă omogenă, dificilă. Avem de luat o mică revanşă, ei ne-au cam spulberat ultimele speranţe la play-off. Concurenţa cu Mandanda este benefică, ne ajută şi ne face mai buni. Acum trebuie să ne creăm o echipă competitivă, să profităm de acest play-out. Aşteptăm fanii în număr cât mai mare la stadion, să creăm o emulaţie pentru sezonul viitor", a adăugat el.

Dinamo va evolua, luni, de la ora 21.00, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a VI-a a play-out-ului Ligii I.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.