Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, luni seară, că nimeni nu trebuie să se joace cu coronavirusul, subliniind că acest campionat este "bătaie de joc".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut o primă repriză foarte bună, ei cred că au avut un singur şut pe poartă, n-am reuşit să facem 2-0, iar în repriză a doua au echilibrat jocul. Viitorul n-a avut ocazii foarte clare, dar au pus presiune. E un punct meritat, ne-am fi dorit trei puncte, dar trebuia sa fim mai atenţi. Noi nu suntem play-off, suntem play-out! Putem să prelungim sezonul. Mi se pare normal ca în ultimele două etape să se dispute toate jocurile în acelaşi timp. Cel mai corect este ca Dinamo să urmeze programul normal. Nu facem programul să favorizăm pe unii sau pe alţii, trebuie să fie fair-play pentru toată lumea. Nimeni nu vrea jucători pozitivi, dar există nişte reguli pe care trebuie să le respectăm.  Nu puteai să eviţi lucrul ăsta, uitaţi câte contaminări sunt în ţară. Unii nu respectă regulile, uitaţi ce se întâmplă la mare. Aşteptăm să moară un jucător ca să luăm decizia corectă? Nu vorbim de întreruperea play-out-ului, dar nu trebuie să ne jucăm cu acest virus. Ne batem joc de campionatul ăsta, dar şi de celălalt campionat. Bătaie de joc! Tot spunem că ne uităm la campionatele puternice: Belgia, Olanda şi Franţa au întrerupt sezonul. Italia, Spania şi Germania au alte condiţii, alţi bani. Noi ne chinuim şi vedeţi ce se întâmplă. Se amână meciuri, e bătaie de joc", a spus Mircea Rednic, conform digisport.ro.

Formaţia Poli Iaşi a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a 10-a a play-out-ului Ligii I.

Pentru Poli Iaşi a marcat Omoh, în minutul 17, iar pentru FC Viitorul a punctat Iancu, în minutul 73.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.