Tehnicianul FC Viitorul, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, după meciul cu Chindia Târgovişte, scor 0-0, că dacă se va rata calificarea în play-off va fi doar din vina echipei sale şi a menţionat că rămâne la gruparea constănţeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă supără că nu reuşim să înscriem, echipa joacă, aduce mingea în faţa porţii, acolo lipseşte ori ultima pasă, ori suntem contratimp şi nu reuşim să fim în locul potrivit şi nu reuşim să înscriem. N-am ce să le reproşez băieţilor la jocul de azi, au controlat jocul şi în prima repriză şi în a doua, fazele periculoase avute de ei au fost din cauza noastră. Dacă ratăm calificarea în play-off e din cauza noastră, am pierdut trei puncte importante cu Sepsi şi cu Cluj în minutul 92. Bineînţeles că rămân la echipă, şi în play out şi mai am încă un an contract. Mai sunt trei meciuri să luăm cât mai multe puncte şi vedem care e situaţia. Aici nimeni nu spune nimic, despre greşelile de arbitraj. M-am cam săturat, dar trebuie să vedem şi partea bună a lucrurilor. E junglă! Când e junglă, toată lumea urlă, zbiară, ţipă conducătorii, aici prea fair play, prea respectuoşi”, a spus Rednic, potrivit telekomsport.ro.

De cealaltă parte, Emil Săndoi a declarat că s-a temut de acest joc. “Două echipe sub o presiune care nu au reuşit să se exprime la intensitate maximă. Avem jucători care ne-au lipsit.. mi-a fost frică de acest joc. Nu ştiu dacă ne ajută punctul.. doar un punct pus acolo în clasament. Rezultatul este echitabil. Nu este obiectivul nostru play-off-ul şi azi ne-am dorit victoria. Dacă plec cum 3 puncte ne mai gândeam.. Acum jucăm fiecare partidă în parte şi după vedem.. Nu am ce să le reproşez din punct de vedere al comportamentului, jucătorii mei au avut atitudinea. Azi nici vântul nu ne-a avantajat, dar noi am încercat. E un punct de moral”, a afirmat el.

Formaţia FC Viitorul a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.