Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-3, că formaţia sa a avut momente bune în joc şi are calitate, iar la partida următoare va arăta foarte bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Bine că s-a terminat turul. Sigur, am jucat cu CFR Cluj, o echipă foarte bună. Practic, în minutul 20 era 2-0. După care am echilibrat jocul şi în repriza a doua a fost mult mai bine. Am avut ocazii de a înscrie, am fost egoişti. E de muncă. Dar ce remarc este că cei care au venit au adus un plus. Sunt sigur că la meciul cu Voluntari vom arăta foarte bine. Mă bucur că vine întreruperea asta. Mai mult ca sigur va semna şi fundaşul dreapta. Vom avea şi fundaş dreapta de luni. Dinamo totuşi are calitate, au fost momente bune în joc. Boateng trebuia să fie eliminat cu al doilea galben. Sunt convins că CFR va câştiga din nou campionatul. Au jucători cu experienţă, cu nume, cu condiţii foarte bune... E o echipă puternică”, a spus Rednic la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii 1. Au marcat Omrani ’14, Debeljuh ’17 şi Deac ’80.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.