Presa italiană a scris, marţi, că recuperarea căpitanului echipei naţionale Vlad Chiricheş merge bine, el antrându-se alături de coechipierii săi de la Napoli, într-un program separat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să vă dau o veste bună despre Vlad Chiricheş. Fundaşul român îşi continuă recuperarea. Totul merge bine, astfel încât azi, în timp ce coechipierii lui terminau şedinţa de pregătire, el se antrena executând penaltiuri", a declarat de la Castel Volturno jurnalistul Valter De Maggio, la postul de radio Kiss Kiss Napoli.

Napoli se pregăteşte pentru meciul cu Steaua Roşie Belgrad, din Liga Campionilor, meci programat miercuri, în Grupa C.

Fundaşul Vlad Chiricheş, accidentat în meciul cu Muntenegru, în care a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng, a fost operat la Roma, la 10 septembrie. Primele estimări arătau că internaţionalul român va putea reveni pe teren abia în primăvara anului 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.