Preşedintele clubului Real Sociedad, Jokin Aperribay, a invitat toată populaţia din Becerril, după ce formaţia antrenată de Imanol Alguacil a învins, cu scorul de 8-0, echipa localităţii din nord-vest, în Cupa Spaniei, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida a avut loc la Palencia, la mai puţin de 20 de kilometri de Becerril, şi la ea au asistat 8.000 de spectatori.

Populaţia localităţii Becerril este de 754 de locuitori. Aceştia, împreună cu jucătorii formaţiei din liga a IV-a şi staff-ul acesteia, trebuie să-şi aleagă ce partidă vor să umărească pe Stadionul Anoeta.

Clubul de pe locul 6 în clasamentul LaLiga le va asigura transportul, biletele la meci şi o cină celor din Becerril.

"Meciul a fost un adevărat festival al fotbalului şi suntem foarte recunoscători pentru modul în care ne-au tratat cei de la Real Sociedad şi cum ne-au consolat după ce ne-au surclasat. Ne vom consulta calendarul şi cât de curând vom putea, vom fi încântaţi să mergem la San Sebastian", a declarat preşedintele clubului Becerril, Juan Antonio Redondo. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.