Real Madrid a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Sevilla, în etapa a XXXV-a a campionatului spaniol LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Benzema a marcat în minutul 12, dar golul a fost anulat cu VAR pentur ofsaid. Apoi, Fernando i-a adus pe oaspeţi în avantaj, în minutul 22, însă Asensio a egalat, în minutul 67.

Faza meciului a fost în minutul 75. După un atac al oaspeţilor, jucătorii madrileni au plecat pe contraatac, iar Benzema a scăpat singur cu portarul Bono, care l-a faultat pe atacantul francez.

Arbitrul a dictat penalti pentru Real Madrid, dar din camera VAR i s-a transmis că o infracţiune fusese înregistrată anterior în careul gazdelor, când Eder Militao a atins mingea cu mâna. 

Astfel, în loc de penalti pentru Real Madrid, arbitrul Jose Munuera a dictat pentru Sevilla, iar Rakitici l-a transformat, în minutul 78.

Toni Kroos a egalat cu un şut deviat de un coechipier, în minutul 90+4 şi a stabilit scorul final.

Cu trei etape înaintea finalului sezonului, Atletico Madrid (0-0 cu Barcelona în această etapă) se menţine pe locul I, cu 77 de puncte, fiind urmată de Real Madrid şi Barcelona, cu câte 75 de puncte.

FC Sevilla este pe locul 4, cu 71 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.