Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, echipa Betis Sevilla, în etapa a opta a campionatului Spaniei, în aceeaşi seară în care Atletico Madrid s-a impus tot cu un scor "fluviu", 7-1, în faţa Granadei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Varane '4, Benzema '31, Marcelo '39, Isco '45, '62 şi Ronaldo '78.

Pentru Betis Sevilla a înscris Cejudo, în minutul 55.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Tot sâmbătă, Atletico Madrid a învins, pe teren propriu, cu scorul de 7-1, echipa Granada, într-un meci în care Yannick Ferreira-Carrasco a marcat de trei ori şi a pasat decisiv la alte două goluri. Carrasco a înscris în minutele 34, 45 şi 61. El a pasat decisiv la golurile lui Gaitan '81 şi Tiago '87. Gaitan a mai înscris în minutul 63, iar pentru Atletico a marcat şi Correa, în minutul 85.

Partidele Alavès - Malaga, Athletic Bilbao - Real Sociedad, Gijon - Valencia şi Villarreal - Celta Vigo vor avea loc duminică, iar întâlnirea Eibar - Osasuna este programată luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.