Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a notat, vineri, în social media, că decizia organizatorilor turneului de la Wimbledon de a permite participarea sportivilor ruşi şi belaruşi este imorală şi a făcut un apel către autorităţile britanice să nu le acorde vize concurenţilor din cele două ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Decizia Wimbledonului de a permite participarea sportivilor ruşi şi belaruşi este imorală. A încetat Rusia agresiunea sa sau atrocităţile? Nu, doar că Wimbledon a decis să găzduiaască doi complici la crimă. Fac un apel către guvernul britanic să nu le dea vize sportivilor lor”, a scris Kuleba pe Twitter.

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat, vineri, că la ediţia din acest an a turneului de grand slam vor putea participa sportivii din Rusia şi Belarus, însă ca “neutri” şi respectându-se anumite condiţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.