FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu FC Botoşani pentru transferul lui Răzvan Oaidă, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2023-2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul se va alătura lotului începand cu luna iunie, urmănd să incheie actuala ediţie de campionat la clubul moldav.

"Sunt fericit pentru realizarea acestui transfer. Este un pas important in cariera mea, deoarece vin la cel mai important club din România. Am inima deschisă şi sunt dornic de performanţă. Îmi doresc foarte mult să confirm aşteptările celor care au incredere în mine şi să demonstrez că pot fi un jucător important al echipei", a declarat Oaidă.

Răzvan Oaidă s-a născut pe 2 martie 1998, la Petroşani şi a început fotbalul la Atletico Arad, acolo unde a fost coleg cu Dennis Man. În 2014 a fost transferat de Wolverhampton, club la a cărui Academie a activat până în iulie 2016, când s-a mutat la Academia italienilor de la Brescia. În septembrie 2017 a fost transferat de FC Botoşani, pentru care a strâns, până în prezent, 38 de partide şi un gol.

De asemenea, el face parte din lotul echipei naţionale Under 21, care s-a calificat la Campionatul European Under 21, care se va desfăşura în luna iunie, în Italia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.