Mijlocaşul Răzvan Marin a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este pregătit să dea totul pe teren la fiecare meci al echipei Cagliari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt pregătit să dau tot ce e mai bun din mine, în fiecare meci. Mă consider genul de jucător care îşi dă sufletul pe teren pentru a ajuta echipa să aibă rezultate bune. Mă bucur că pot să-mi aduc contribuţia pentru a face această echipă grozavă. Sunt mândru că port acest tricou şi garantez angajament şi determinare maximă", a declarat Marin la prezentarea oficială.

El a mai vorbit şi despre Gheorghe Hagi, fostul său manager de la FC Viitorul. "Am lucrat mult cu el, el m-a învăţat multe lucruri, despre fotbal şi la nivel uman. De când am semnat contractul cu Cagliari nu am reuşit să vorbesc cu el, dar el mă cunoaşte bine şi ştiu că vrea tot ce este mai bun pentru mine şi pentru cariera mea. Am citit că în presa românească a avut cuvinte de apreciere pentru mine, profit de această ocazie pentru a-i mulţumi", a mai spus el.

La 31 august, clubul Cagliari a anunţat oficial transferul mijlocaşului Răzvan Marin de la Ajax Amsterdam. Jucătorul român a venit sub formă de împrumut cu opţiune de a semna un acord valabil până la 30 iunie 2025.

Marin are 24 de ani şi a jucat în sezonul trecut de 17 ori pentru Ajax.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.