Răzvan Marin a declarat, vineri, că jucătorii echipei naţionale au fost informaţi de două ori înaintea meciului cu Muntenegru de condiţiile în care România ar fi intrat în urna a treia, la tragerea la sorţi a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu ştiam. S-a spus la şedinţă. Am văzut un scandal prin ziarele noastre pe acest subiect. S-a spus la şedinţă şi chiar după meciul cu Muntenegru (n.r. - Lituania) că, din cauza rezultatelor, este posibil să picăm în urna a patra şi că ne terbuie o victorie la cel puţin două goluri în Muntenegru. S-a spus şi în ziua meciului, la şedinţă. S-a spus şi că nu depindeam doar de noi, că trebuia să ne ajute şi Scoţia cu Israelul, să nu se termine egal, că dacă se termină egal, indiferent de ceea ce făceam noi, tot picam în urna a patra. Chiar s-a spus la şedinţă de două ori şi nu cred că are rost să mai discutăm despre acest subiect.", a declarat Marin, la DigiSport.

Internaţionalul român a afirmat că accdientarea suferită la piciorul drept, înaintea meciului cu Muntenegru, este mai seriosă decât se credea şi nu va putea evolua în acest week-end pentru echipa sa de club, Standard Liege.

"Sunt un pic mai bine, nu e aşa uşor cum am crezut, nu voi putea juca mâine, sper să-mi revin până săptămâna viitoare, la meciul cu Sevilla. Este o entorsă de gradul I. Nu e chiar aşa gravă, cum am avut la piciorul celălalt, înaintea finalului de sezon de anul trecut, dar trebuie să stau, să nu risc altceva mai grav", a spus el. 

Fotbalistul Cristian Manea a declarat, marţi seară, după meciul Muntenegru – România, scor 0-1, că nu a ştiut că naţionala ar mai fi avut nevoie de un gol pentru o mai bună poziţionare în urne la tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European din 2020.

Deşi au învins în Muntenegru, "tricolorii" au terminat grupa din Liga Naţiunilor pe locul al doilea şi vor fi în urna a patra la tragerea la sorţi a preliminariilor CE.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.