Preşedintele clubului Olympique Marseille, Pablo Longoria, l-a atenţionat pe tehnicianul echipei PAOK, Răzvan Lucescu, că a avut o atitudine iresponsabilă după meciul de joi seară, informează Le Figaro, citând o sursă din cadrul grupării franceze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La meciul retur, sper că Olympique Marseille va fi primită cum am fost noi primiţi aici. Sunt dezamăgit de ce am văzut azi. Este o imagine foarte urâtă pentru Marsilia. Există multă violenţă în lume în prezent, nu mai era nevoie şi în fotbal. Mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi", a declarat Lucescu, la conferinţa de presă de după meci, după ce fanii celor două echipe s-au confruntat, joi seară, lângă şi pe stadionul Velodrome.

Fanii celor două echipe s-au luat la bătaie şi au aruncat obiecte, fumigene şi bucăţi de scaune pe teren înainte de startul meciului, care a fost întârziat două minute. Nouă persoane ar fi fost reţinute: opt francezi şi un grec.

“Pablo a mers la Lucescu şi i-a spus că atitudinea sa a fost iresponsabilă şi că este sinucigaş să inflameze situaţia astfel înainte de meciul retur. Când a discutat cu Pablo, Lucescu şi-a menţinut discursul. El consideră că suporterii PAOK au fost primiţi prost. Din punctul nostru de vedere, el neagă realitatea”, a afirmat sursa din clubul Olympique Marseille.

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi cu Alexandru Mitriţă în componenţă, a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Olympique Marseille, într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.