Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, joi, că CCA a trimis un draft de contract către Liga Profesionistă de Fotbal cu privire la implementarea sistemului VAR, iar acesta va putea fi semnat zilele următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Acum o săptămână s-a trimis un draft de contract de la CCA către LPF. În aceste zile se fac ultimele modificări pe acest contract, astfel încât în zilele următoare să putem să-l semnăm. Furnizorul de tehnologie şi deţinătorul totodată de drepturi tv şi-a luat obligaţia de a trimite simulatoarele în România la finalul lunii mai sau cel târziu începutul lunii iunie, astfel încât în continuare să ne menţinem în obiectivul de a avea o implementare de VAR în martie 2022, odată cu începerea play-off-ului şi play-out-ului din Liga I”, a explicat Burleanu.

Marţi, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) anunţa de asemenea că termenul pentru introducerea sistemului de arbitraj video VAR este începutul play-off-ului/play-out-ului din sezonul viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.