Mijlocaşul Raul Costin a revenit după patru ani la Rapid, semnând, miercuri, un contract valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul, informează site-ul oficial al guleştenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a mai jucat la Rapid în sezonul 2015/2016, când a promovat cu giuleştenii, având un gol marcat în 17 meciuri.

Crescut la juniorii lui FC Naţional, Raul a mai jucat în carieră la FC Sibiu, Dacia Mioveni, FC Vaslui, Simurq, U Cluj, FC Botoşani, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, FC Argeş, iar în sezonul trecut a luptat cu CS Mioveni pentru promovare.

„"Sunt fericit că am revenit la Rapid după patru ani, mă bucur că fac parte din acest proiect şi sper ca la finalul sezonului să reuşim promovarea şi să facem fericiţi zeci de mii de suporteri. Orice jucător evoluează la Rapid rămâne cu echipa în suflet, pentru mine a fost o perioadă foarte frumoasă, am stat şase luni şi a culminat cu o promovare, ceea ce sper să se întâmple şi acum. Îmi aduc aminte de acel meci cu Clinceni, cu 10.000 de rapidişti în tribune. Pur şi simplu, te poartă pe braţe, joci altfel, cu altă încredere, alta este dăruirea, se va simţi lipsa lor", a spus Raul Costin pentru fcrapid.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.