Echipele UTA Arad şi Dunărea Călăraşi au amânat meciurile pe care ar fi trebuit să le dispute cu FC Rapid, în etapa a X-a, respectiv în etapa a XI-a, a anunţat gruparea giuleşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După UTA Arad, şi Dunărea Călăraşi a amânat jocul cu Rapid, din etapa a XI-a a ligii secunde, astfel încât următorul joc al nostru, după cel de mâine, cu Metaloglobus, se va disputa pe 16 octombrie, împotriva Petrolului Ploieşti, în etapa a XII-a. O regulă a federaţiei permite cluburilor din Liga 2 să ceară amânarea jocurilor în cazul în care au cel puţin doi jucători convocaţi la echipele naţionale. Jocurile cu UTA şi Dunărea Călăraşi vor fi reprogramate la o dată ce va fi anunţată ulterior, cel mai probabil în luna noiembrie", precizează FC Rapid.

În etapa curentă, a IX-a, echipa antrenată de Daniel Pancu va evolua, duminică, de la ora 12.00, în deplasare, cu Metaloglobus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.