Motociclistul spaniol Carles Falcon se află în "stare gravă", duminică, în urma unui accident în etapa a doua a Raliului Dakar, desfăşurată între Al-Henakiyah şi Al-Duwadimi, au anunţat organizatorii, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit organizatorilor, pilotul a suferit o căzătură la ora 15.52, la kilometrul 448 al probei speciale, la 15 km de sosire.

"În acel moment, el a primit ajutor de la un alt pilot care a alertat imediat organizatorii", a precizat ASO, organizatorul Dakar, într-un comunicat. "Elicopterul medical l-a preluat pe pilotul rănit, care se afla în stare gravă, şi l-a transportat la spitalul Al Duwadimi".

Colegul său de echipă a suferit un accident grav în 2022

Catalanul Carles Falcón, în vârstă de 45 de ani, participă pentru a doua oară la Dakar, la doi ani de la prima sa participare. Coechipierul său de atunci, Isaac Feliu, a suferit şi el un accident grav, care l-a ţinut în comă timp de mai multe săptămâni. Feliu a revenit în acest an în competiţie.

Isaac Feliu şi Carles Falcón vor face din nou echipă în 2024, în cadrul Twintrail Racing Team.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.