Un echipaj participant la Raliul Clujului – Radu Lambrino/Andrei Aitculesei, a ieşit în decor, duminică, în cea de-a doua zi a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit cluj24.ro, deoarece copilotul a acuzat o stare de rău în urma incidentului, o ambulanţă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit la faţa locului pentru a oferi îngrijiri medicale. Atât pilotul, cât şi copilotul, sunt în stare bună şi nu au necesitat spitalizare.

”Pentru că sloganul raliului a fost de la început Safety first şi având un răspuns prompt din partea celor responsabili pe partea de securitate, s-a hotărât neutralizarea probei şi parcurgerea acesteia în regim normal, pentru următoarele 13 echipaje”, a declarat purtătorul de cuvânt al Raliului Clujului, Marius Tuhuţ, pentru Cluj24.

Raliul Clujului este a noua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.