Antrenorul echipei Manchester Unted, Ralf Ragnick, a declarat că atacantul francez Anthony Martial vrea să părăsească formaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vorbit mult timp. Mi-a spus că este la Manchester United de şapte ani şi că simte că acum este momentul să se schimbe ceva, să meargă să joace în altă parte", a declarat Ragnick, pentru BBC.

Germanul spune că îl înţelege pe jucător: "Cred că este legitim. Îl pot urmări, dar trebuie să ţinem cont şi de situaţia clubului. E o perioadă de Covid, jucăm trei competiţii în care avem ambiţii. Ne dorim să reuşim. Din câte ştiu, nu am primit nicio ofertă şi, atâta timp cât aşa va fi, el va rămâne”.

Martial, 26 de ani, a disputat doar zece partide în acest sezon în toate competiţiile, dintre care doar două ca titular, marcând un gol. El mai are contract cu United până în vara anului 2024. Înainte de a ajunge în Anglia, în septembrie 2015, Martial a mai evoluat pentru Olympique Lyon şi Monaco.

FC Sevilla este echipa care îl doreşte pe internaţionalul francez şi speră să obţină împrumul acestuia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.