Două brigăzi din România conduse de centralii Radu Petrescu şi Ovidiu Haţegan vor arbitra, vineri, meciuri din Grupa F, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit frf.ro, Radu Petrescu va fi centralul partidei dintre Danemarca şi Insulele Feroe, care se joacă la Copenhaga. Mircea Grigoriu şi Alexandru Cerei vor fi arbitrii asistenţi, iar Andrei Antonie, al patrulea oficial. Danemarca e liderul grupei F şi calificată deja la Campionatul Mondial, având un avans de 7 puncte faţă de locul secund înaintea ultimelor două meciuri.

Ovidiu Haţegan va conduce o brigadă formată din asistenţii Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, respectiv Marcel Bîrsan ca arbitru de rezervă, la disputa de la Klagenfurt dintre Austria şi Israel. Dacă austriecii au ieşit din lupta pentru locul de baraj, Israel se află la 4 puncte de ocupanta locului secund, Scoţia, şi păstrează şanse matematice de calificare.

Ambele meciuri se joacă vineri, 12 noiembrie, de la ora 21:45 (ora României).

Şi Felix Grigore, managerul de competitii al FRF, va superviza partida dintre Anglia şi Albania, în calitate de comisar FIFA. Meciul din Grupa I are loc tot vineri, 12 noiembrie, de la 21:45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.