Radu Petrescu şi Marius Avram vor arbitra, săptămâna viitoare, meciurile Ludogoreţ - Paris Saint-Germain şi AS Monaco - Bayer Leverkusen, contând pentru etapa a doua a grupelor UEFA Youth League, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La partida Ludogoreţ - PSG, programată în 27 septembrie, la ora 16.00, pe stadionul Georgi Asparuhov din Sofia, Radu Petrescu va fi ajutat la linii de Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu. Al patrulea oficial va fi bulgarul Angel Bayaltsaliev.

Miercuri, 28 septembrie, stadionul bazei de antrenament din La Turbie va găzdui partida dintre echipele U19 ale cluburilor AS Monaco şi Bayer Leverkusen, la care Marius Avram va fi ajutat de asistenţii Valentin Avram şi Alexandru Cerei. Arbitru de rezervă va fi francezul Florent Batta.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Tot la 28 septembrie va începe secţiunea dedicată campioanelor naţionale la categoria U19, în care România va fi reprezentată de FC Viitorul, câştigătoarea primei ediţii a Ligii Elitelor U19. Partida de debut a constănţenilor va avea loc la Ovidiu, contra moldovenilor de la Şerif Tiraspol, cu începere de la ora 19.00. Returul se va disputa la 19 octombrie, de la ora 18.00, pe Malaya Sportivnaya Arena din Tiraspol, câştigătoarei duble manşe urmând a se califica în runda a doua a secţiunii dedicate campioanelor naţionale U19. Partida de la Ovidiu va fi condusă de o brigadă slovacă, avându-i pe Peter Kralovic la centru şi pe Miroslav Benko şi Erik Weiss la linii. Al patrulea oficial va fi constănţeanul Claudiu Marcu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.