Clubul Sampdoria a reziliat oficial contractul de împrumut al fundaşului Radu Drăguşin de la Juventus, informează presa italiană, citând site-ul ligii, Lega Calcio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drăguşin nu se va întoarce la Torino, el urmând să meargă, tot sub formă de împrumut, la Salernitana, până la finalul sezonului. 

Fotbalistul român de 19 ani a jucat 15 meciuri pentru echipa din Genova, dintre care 13 în Serie A, în acest sezon.

Salernitana ocupă locul 20 în clasament, cu zece puncte din 22 de meciuri, la opt puncte de Venezia, de pe locul 17, ultimul de menţinere.

Clubul din sudul Italiei a fost la un pas de a fi exclus din Serie A, deoarece s-a dovedit a fi deţinut de Claudio Lotito, care este şi patronul grupării Lazio, o dublă proprietate interzisă de regulamente. Salernitana a fost cumpărată, la finalul anului trecut, de omul de afaceri italian Danilo Iervolino şi a scăpat de excluderea din Serie A.

Iervolino, 43 de ani, originar din Napoli, oraş aflat la 55 de kilometri nord-vest de Salerno, este fondatorul unei universităţi deschise, Pegaso, cu peste 60 de centre în Italia şi a promis că va face totul pentru a salva echipa de la retrogradare.

"Voi face totul pentru a încerca să salvez Salernitana de la retrogradare. Întotdeauna am pus mare entuziasm în fiecare proiect pe care l-am realizat şi la fel se va întâmpla în acest proiect fotbalistic. Sunt îndrăgostit de Salerno, vreau să construiesc o relaţie strânsă cu oraşul. Mă voi concentra pe jucătorii tineri şi pe creşterea clubului", a declara noul proprietar, după preluarea echipei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.