Selecţionerul Mirel Rădoi a glumit, marţi, într-o conferinţă de presă, atunci când a fost întrebat cum va reacţiona dacă antrenorul echipei Angliei, Gereth Southgate, îi va reaminti de meciul Stelei cu Middlesbrough, din 2006.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă fac că nu-mi aduc aminte”, a spus el râzând. “O să-i spun că dacă-şi aduce aminte că a marcat Nicolae Dică”, a adăugat tehnicianul.

Rădoi a precizat că speră ca echipa României să aibă o evoluţie bună în amicalul cu Anglia şi să îşi respecte planul de meci. “Georgia şi Anglia sunt potrivite şi ca adversare şi ca ce pregătim pentru meciurile din toamnă. Sunt două jocuri importante care se pliază pe ceea ce urmează”, a mai declarat selecţionerul.

În urmă cu 15 ani, pe stadionul din Middlesbrough, cu actualul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, în postura de căpitan al lui Middlesbrough şi actualul selecţioner, Mirel Rădoi, căpitan al Stelei, se juca returul semifinalei de Cupa UEFA câştigat de gazde cu 4-2. 

România va întâlni naţionala Georgiei, miercuri, la Ploieşti, şi echipa Angliei, duminică, la Middlesbrough, în meciuri amicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.