Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a pregătit raportul de acţiune pentru conducerea federaţiei şi îl va pune la dispoziţia forului, însă nu va fi făcut public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Raportul este făcut, am avut o discuţie cu federaţia, le-am spus că acel raport nu va fi făcut public, decât dacă vor dori după plecarea mea de la echipa naţională. E un raport de acţiune în care explicăm toate motivele, începând de la selecţie. Este gata şi va fi pus la dispoziţia federaţiei, dar nu va fi făcut public”, a spus Rădoi.

Întrebat dacă a intenţionat să demisioneze, selecţionerul a răspuns: “S-a plecat de la acea întrebare de la flash interviu dacă am în cap intenţia de a demisiona şi am zis că în mintea mea este şi această situaţie. Am avut câteva discuţii sincere cu federaţia în care le-am explicat ceea ce s-a întâmplat, care sunt soluţiile pentru viitor şi le-am spus că în momentul în care ajungem la o idee comună şi anume că nu mai au încredere în staful nostru, în ideile noastre, în acest proiect, nu vom sta să ne legăm de nicio clauză”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.