Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că fotbalistul Constantin Budescu a surprins prin forma sa fizică bună atunci când s-a prezentat la lotul naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Budescu este fit pentru că el şi-a dorit acest lucru. E un tip ambiţios, mă bucur. A înţeles mesajul nostru că dacă ai o anumită greutate în plus nu poţi să faci parte din grupul ăsta. Aseară când a venit ne miram cu toţii cât de bine arată”, a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a vorbit şi despre problemele cu accidentările şi a precizat că Andrei Burcă va fi indisponibil aproximativ două sau trei săptămâni. “Toată campania asta am tot avut probleme cu accidentările, chiar şi înaintea acestei campanii au fost şase jucători accidentaţi, plus situaţia lui Mitriţă, care are un eveniment în familie. Acum a apărut accidentarea lui Andrei, îmi pare nespus de rău, pentru că venea după un sezon foarte bun şi probabil că va sta undeva la 2-3 săptămâni departe de teren. Dar la cum îl ştiu va reveni mai puternic”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.