Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, joi seară, la Digi Sport, că şi-ar dori ca adversare în preliminariile Cupei Mondiale naţionalele Danemarcei Islandei, Luxemburgului şi Andorrei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Poate fi o revanşă”, a afirmat el despre Islanda.

Tehnicianul a mai spus că îşi asumă ratarea calificării la Campionatul European, dar nu are ce să facă: “Era în obiectivul meu să mă calific la Euro, mi-am asumat asta. E vina mea. Ce să fac, să-mi tai un deget?”

Rădoi a declarat că dacă nu credea în calificarea la Cupa Mondială ar fi plecat de la naţională. ”Oferte sunt şi din ţară şi din străinătate. Din ţară de la un club din Liga 1”.

Întrebat dacă ar tolera manifestări de indisciplină ale jucătorilor, el a răspuns: “Sunt antrenorul care indiferent de greşeală îţi acord a doua şansă. Pe a treia n-o mai vezi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.