Mijlocaşul Radja Nainggolan a revenit la clubul la care a jucat între 2010 şi 2014, Cagliari, după un sezon petrecut la Inter Milano, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 31 de ani, Nainggolan şi-a "ascultat inima" şi a semnat un contract pe un an cu echipa sardă, la care este împrumutat de Inter.

Alegerea jucătorului belgian a fost influenţată şi de motive familiale. Soţia lui suferă de cancer şi urmează un tratament la Cagliari.

Nainggolan s-a născut în Belgia, dar toată cariera profesionistă şi-a petrecut-o în Italia, mai întâi la Paicenza, apoi la Cagliari, AS Roma, unde a jucat cele mai multe meciuri, şi Inter Milano.

El s-a retras din naţionala belgiană, pentru care a jucat de 30 de ori, după ce nu a fost convocat la Cupa Mondială din 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.