Tehnicianul echipei Sivasspor, Rıza Çalımbay, a declarat joi seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, că formaţia sa a obţinut trei puncte importante, însă nu a fost uşor, adversara fiind una foarte puternică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am întâlnit o echipă bună, foarte puternică mai ales fizic. Noi ne-am aplicat bine tactica, am încercat bine să ieşim pe contraatac. Deşi am fost presaţi, băieţii s-au apărat foarte bine. Singurul lucru care ne supără este că în repriza a doua au riscat. Au existat situaţii frumoase şi nu am fost atenţi la ultimele pase. Am avut doar patru rezerve. Dacă aveam lotul complet, ne-ar fi fost mai uşor din punct de vedere al pressingului adversarului. Ar fi putut să fie un meci pe care să-l câştigăm lejer, dar echipa CFR Cluj este cu adevărat foarte puternică”, a spus Çalımbay.  

Echipa CFR Cluj a pierdut joi, pe teren propriu, al doilea meci disputat în grupele Conference League. Clujenii au fost învinşi de formaţia turcă Sivasspor, scor 0-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.