Reprezentativa Qatarului ar putea fi inclusă într-o grupă a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, potrivit The Independent, publicaţie citată de lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest fel, gazda Cupei Mondiale ar putea dispute meciuri de pregătire înaintea competiţiei pe care o va găzdui în 2022.

Naţionala Qatarului ar putea fi inclusă într-una din grupele de câte cinci echipe. Luni, a avut loc tragerea la sorţi a grupelor preliminariilor europene ale CM şi cele 55 de prime reprezentative au fost împărţite în cinci grupe de câte cinci echipe şi alte cinci de câte şase formaţii.

Ţinând cont de faptul că Franţa, Spania, Italia şi Belgia sunt capi de serie în grupe de câte cinci echipe, incluse special astfel ca să poată disputa meciurile din faza finală a Ligii Naţiunilor, Qatarului i-ar rămâne Grupa A, din care fac parte Portugalia, Serbia, Irlanda, Luxemburg şi Azerbaidjan. 

România face parte din Grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein.

În 2019, naţionala Qatarului a fost invitată să participe la Copa America.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.