Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, spune că rezultatul de egalitate înregistrat în meciul de acasă cu ACS Poli Timişoara este unul echitabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Rezultatul este echitabil, au avut o bară înainte (n.r. - de deschiderea scorului), au avut câteva contre mai perculoase decât ale noastre. Rezultatul este echitabil, dar frustrant este minutul în care am reuşit să înscriem şi cât de repede am fost egalaţi. Ar fi fost trei puncte de aur. Dar nu ne-ar fi adus decât bucuria rezultatelor bune, pentru că mai sunt zece etape, sunt şase echipe pe cinci puncte. Orice echipă de la locul 3 poate retrograda. Am avut multe în minus astăzi, am avut mulţi jucători timoraţi. Aveam o şansă să ştergem un sezon slab cu aceste câteva meciuri consecutive şi încă mai este o şansă pe care ne-o dă sistemul acesta competiţional", a declarat Pustai, la Digi Sport.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), partida cu echipa ACS Poli Timişoara, din etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I. Joao Diogo a deschis scorul, pentru gazde, în minutul 83, iar Ciucur a egalat după patru minute.

Min. 83, 1-0, Joao Diogo a marcat, după ce Rondon a recuperat o minge la care a ezitat Artean şi a centrat în faţa porţii.

Min. 87, 1-1, Ciucur l-a învins pe Greab, după ce a trimis cu latul în poartă mingea centrată de Bîrnoi.

În minutul 59, jucătorii oaspeţi au cerut lovitură de la 11 metri, după un presupus fault în careul gazdelor asupra lui Maxi Oliva.

În minutul 83, cu puţin timp înaintea deschiderii scorului, Vaşvari (Poli) a trimis balonul în bară, dintr-o lovitură liberă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.