Bine ai venit la News.ro! Pentru a accesa tot conținutul publicat de către echipa editorială News.ro, scrie-ne la abonamente@news.ro.

Puşcaş: Datoria mea este să dau gol, mă bucur că pot ajuta echipa

BUCUREŞTI | Scris de Luminiţa Turcu |
Puşcaş: Datoria mea este să dau gol, mă bucur că pot ajuta echipa

Atacantul George Puşcaş a declarat, sâmbătă seară, că datoria lui este să dea gol, subliniind că se bucură că poate ajuta echipa naţională a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am câştigat, că am luat cele trei puncte. Datoria mea este să dau gol, mă bucur că pot ajuta echipa. Vin meciurile mai importante, trebuie să fiu concentrat şi să dau tot. Este un vis să ajung cu echipa mare la CE, ar fi un vis să continui ce am făcut cu tineretul astă-vară. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să fac fericiţi românii şi familia mea", a declarat Puşcaş la Pro TV.

El se bucură de prezenţa mare a copiilor, marţi, la meciul cu Norvegia. "Sper ca toţi copiii să ne susţină marţi şi să înveţe câteva versuri din imn, să cânte alături de noi. Dacă obţinem o victorie mare marţi seară, cred că miercuri ar trebui să se dea liber la şcoli".

Reprezentativa României a învins, sâmbătă, la Torshavn, cu scorul de 3-0 (0-0), selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci din etapa a şaptea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Tricolorii au marcat în ultimele 20 de minute.

Au înscris Puşcaş ’74, Mitriţă ’83 şi Keşeru ‘90+4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Recomandările editorilor
<