George Puşcaş, câştigătorul premiului pentru cel mai bun fotbalist român din 2019 la Gala Fotbalului Românesc, a declarat, luni seară, că acum, cu Mirel Rădoi selecţioner al primei reprezentative, jucătorii care au făcut parte din lotul de tineret pregătit de tehnician trebuie să demonstreze mai mult ca niciodată că pot avea continuitate în ceea ce priveşte prestaţiile bune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am pentru 2020 aceleaşi obiective din fiecare an, să devin din ce în ce mai bun, să am performanţe cu echipa naională şi să fiu sănătos. Sper să mai am ani ca acesta. Contează foarte mult că e Mirel Rădoi selecţioner. Performanţele pe care le-am făcut cu dânsul cu echipa de internet… A fost mâna lui acolo, îl cunoaştem, ne cunoaşte… Cred că vom face treabă bună. Cred că este o responsabilitate şi mai mare acum că el este antrenorul naţionalei. Ar trebui mai mult ca niciodată să demonstrăm noi tinerii că putem avea continuitate”, a spus Puşcaş.

El a precizat că este încrezător înaintea play-off-ului pentru Euro: “Sunt încrezător, avem şansele noastre, suntem la acelaşi nivel. Mai avem o şansă pentru Euro”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.