Atacantul George Puşcaş a marcat un gol pentru echipa sa de club, Reading, care a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Derby County, în etapa a XL din Championship.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Puşcaş a fost titular şi a marcat în minutul 57. Internaţionalul român a reluat acrobatic în plasă un balon respins de portarul oaspeţilor, după un şut al lui Meite. 

Românul a fost schimbat, în minutul 82, cu portughezul Lucas Joao.

Scorul a fost deschis de francezul Michael Olise, în minutul 45+2. Lawrence a redus din diferenţă, în minutul 79, dar Joao a refăcut avantajul de două goluri, în minutul 85.

Cu acest succes, Reading, 66 de puncte, ocupă locul 6, de play-off pentru promovare. Norwich, 84 de puncte, şi Watford, 79 de puncte, sunt favorite la promovarea directă în Premier League. 

Pentru cele patru locuri de baraj, 3-6, luptă Brentford, 69 de puncte, Swansea, 69 de puncte, Barnsley, 68, Reading, 66, şi Bournemouth, 65.

Derby County ocupă locul 19, cu 43 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.