Portarul spaniol al echipei Paris Saint-Germain, Sergio Rico, care a suferit un grav accident de călărie la sfârşitul lunii mai, a ieşit, miercuri, de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Sevilla, a anunţat unitatea medicală, citată de lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sergio Rico a fost scos din secţia de terapie intensivă a spitalului Virgen del Rocio", a precizat spitalul într-un comunicat.

Portarul se va putea muta acum la un alt etaj al spitalului, unde "va continua să fie monitorizat şi să primească îngrijiri medicale", a adăugat spitalul din Sevilla, care va furniza informaţii despre starea sa atunci când vor exista "noutăţi semnificative".

Săptămâna trecută, spitalul a anunţat că jucătorul era conştient şi capabil să comunice, confirmând ceea ce soţia sa declarase presei.

Portarul spaniol, în vârstă de 29 de ani, a fost transportat la spitalul Virgen del Rocio la 28 mai, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma unui accident de călărie în timpul pelerinajului El Rocio din Andaluzia. El a fost sedat şi plasat sub asistenţă respiratorie.



Sergio Rico, care s-a alăturat echipei PSG în 2019, a primit numeroase omagii, inclusiv din partea publicului de pe Parc des Princes, care i-a scandat numele pe tot parcursul ultimului meci al sezonului al echipei PSG împotriva celor de la Clermont, la începutul lunii iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.